ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Tarieven en pakketten

Wat kost het? 

Natuurlijk ben je benieuwd wat het kost, de opvang van jouw kind. Dat hangt af van het soort opvang, het aantal dagen dat je afneemt en het pakket dat je kiest. En misschien kom je wel in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Of kun je – in het geval van peuteropvang – aanspraak maken op een ouderbijdrage van de gemeente of een peuterkorting. 

Hoe wordt de kinderopvangtoeslag berekend?

Met deze infographic brengt het ministerie van SZW overzichtelijk in beeld hoe de hoogte van de eigen bijdrage voor ouders wordt bepaald. Er staat informatie in over het uurtarief, de maximum uurprijs, kinderopvangtoeslag en de eigen bijdrage. Met een eenvoudige rekensom wordt uitgelegd hoe de eigen bijdrage voor ouders wordt berekend.

In dit overzicht vind je de tarieven van Kober voor 2019.

Kinderopvang

Voor kinderdagopvang en buitenschoolse opvang heb je de keuze uit standaardpakketten van 52, 47 of 40 weken. En dan zijn er nog aanvullende diensten en producten, zoals verlengde opvang en flexibele opvang. Met deze pakketkeuzewijzer helpen we je verder. Met de handige rekentool kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de Belastingdienst terugkrijgt.  

Peuteropvang

Wil je weten wat je voor de peuteropvang van de gemeente kunt verwachten? Hier vind je alle informatie.

Ruilen

Er zijn soms dagen dat je geen gebruik kunt of wilt maken van onze opvang. Bij Kober kun je deze dagen op een ander moment inzetten. Hoe we omgaan met ruildagen en onder welke voorwaarden lees je in de praktijkwijzer over ons ruilbeleid.

Wist je dat...

  • wij op het kinderdagverblijf en de peuteropvang zorgen voor de luiers?
  • het uurtarief inclusief eten & drinken, fruit & tussendoortjes is?
  • je feestdagen en andere dagen het hele kalenderjaar mag ruilen? Meer weten over ons ruilbeleid?
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren