ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Rondleiding aanvragen

Meer informatie ontvangen

Mijn kind inschrijven voor dit pakket

47 weken pakket

Veel werkende ouders hebben 5 weken vakantie per kalenderjaar. Een 47-weken pakket kan in dat geval goed aansluiten op je behoefte. Gaat je kind naar het kinderdagverblijf, dan geef je zelf aan de locatie door welke 5 weken je kind niet komt. Gaat je kind naar de buitenschoolse opvang. dan heb je opvang tijdens alle schoolweken en tijdens 7 schoolvakantieweken. Je bespreekt vooraf met je locatie in welke schoolvakantieweken je kind wel komt en in welke niet. 

Tip: Je kunt altijd extra vakantiedagen afnemen, dus bovenop je flexibele contract. We leggen deze ruim van tevoren met elkaar vast (we factureren ze ook vooraf). Je hebt dan gegarandeerd plaats. In overleg met de locatie plan je de vakantieopvang in.

Tip: afhankelijk van je verzamelinkomen kan het netto voordeliger zijn om toch voor het 52-weken pakket te kiezen. Bekijk dit in de rekentool.

Wist je dat...

  • wij op het kinderdagverblijf en de peuteropvang zorgen voor de luiers?
  • het uurtarief inclusief eten & drinken, fruit & tussendoortjes is?
  • je feestdagen en andere dagen dat je geen gebruik kunt maken van de opvang het hele kalenderjaar op een ander moment mag inzetten?
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren