ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Kom werken bij Kober

Kom jij werken op de locaties van de unit Groene Dorpen?

Waar kom je te werken?

Samen spelen, samen leren, samen groeien; dat lukt kinderen het best met de juiste begeleiding en ondersteuning. Van jou als professional. Kober heeft een duidelijke kijk op kinderen en opvoeden. Ons pedagogisch handelen staat centraal in alles wat we doen. Dit doen we samen met al onze medewerkers. Deel je onze visie? Dan past een baan bij Kober bij jou! 

Kom werken als vaste (inval) medewerker

Als vaste invalkracht werk je op verschillende locaties en opvangvormen, die vallen onder de unit Groene Dorpen in Ulvenhout, Chaam, Baarle-Nassau, Alphen, Ulicoten en/of Riel. Het werken als vaste invalkracht zorgt voor een afwisselende baan en steeds weer nieuwe ervaringen in een vertrouwde omgeving. Jij bent de flexibele kracht en professional die op alle opvangvormen ingezet kan worden en makkelijk schakelt tussen de verschillende teams. Ben jij zelfstandig en spreekt het dorpse leven je aan? Dan ontmoeten wij je graag! 

Bekijk deze vacature als je inzetbaar bent op alle opvangvormen. Of deze vacature als jij graag aan de slag gaat als flexibele invalkracht op het kinderdagverblijf. 

Kom werken als pedagogisch medewerker VVE & bso

In deze combi-functie werk je zowel op de peutertuin als op de buitenschoolse opvang. De peuteropvang is VVE-gecertificeerd (voor- en vroegschoolse educatie), wat betekent dat we alle kinderen op een structurele en thematische manier begeleiden in hun ontwikkeling. De buitenschoolse opvang betreft een mini-groep. Dit houdt in dat je met kinderen van 4 tot 7 werkt in de voorschoolse -en naschoolse opvang. 

Hier lees je meer over deze vacature. 

Heb je vragen over de vacatures? 
neem voor meer informatie over de vacature contact op met Mirjam Koring (unitmanager) via 06-36493898.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren