ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Pedagogisch medewerkers

Dagelijks openen we voor duizenden kinderen onze deuren. We ontvangen hen op een persoonlijke manier, met veel liefde en groot enthousiasme. Goede opvang is meer dan kinderen een veilige, vertrouwde plek bieden waar ze lekker kunnen spelen; er zit een idee achter onze manier van werken. We hebben een duidelijke visie op kinderen, op de ontwikkeling die kinderen doormaken en op de wijze waarop wij hieraan kunnen bijdragen. Deel jij onze visie? En wil jij met je kennis en kunde de ontwikkeling van kinderen stimuleren en een belangrijke bijdrage leveren aan hun leven? Dan pas jij bij Kober!

Kober kinderopvang biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar. Als pedagogisch medewerker kan je bij ons kiezen uit verschillende opvangvormen om in te werken. Een combinatie hiervan kan ook. Een andere optie is om flexibel in onze invalpool te werken. De invalpool zorgt voor vervanging tijdens vakantie of ziekte van vaste medewerkers. Je werkt op verschillende locaties, met veel collega's en je doet veel ervaring op! 

Onze vacatures

Regio Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen (19-38)
Breda - top bso Oost, Breda (19-39)
Locaties Breda (19-40)
Breda - bso Eerste Rith (19-41)

Staat er geen geschikte vacature tussen? Laat ons via dit formulier weten!

Stage & opleidingen

Meer weten?

  • collega's aan het woord
  • sollicitatieprocedure
  • veelgestelde vragen
  • contact
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren