ik zoek...

ik zoek opvang dichtbij...

Actuele informatie over corona

Wat leuk, je bent zwanger!

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende, maar zeker ook mooie tijd. Misschien denk je al na over alles wat je moet regelen voor als de baby er is. Daar helpen we je graag mee. 

Na je bevalling breng je natuurlijk eerst nog wat tijd door met je baby. Maar daarna wil je je gezin misschien wel combineren met werk of studie. Je wilt zeker weten dat je kind in goede handen is. Kinderopvang is dan een goede oplossing. Op de kinderopvang van Kober kun je altijd vertrouwen. Het is een fijne, veilige plek waar we jouw kind met liefde verzorgen en waar het met plezier naartoe gaat. Lees hier verder...

Kies je voor kinderopvang?

Natuurlijk is het spannend om de zorg van je kind over te dragen op een ander. Je wilt zeker weten dat het in goede handen is en dat je kind genoeg aandacht krijgt. Waar kies je voor, is dan ook best een lastige vraag. Blijf je werken, ga jij (of je partner) minder werken? Breng je je baby naar een kinderdagverblijf of toch bij opa en oma? Een kinderdagverblijf biedt je kind een vertrouwde plek en uitdagende speel- en leeromgeving. Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees dan hier snel verder.

Kiezen voor kinderopvang is een eerste keuze. Maar waar let je vervolgens allemaal op? Het belangrijkste is natuurlijk dat het bij jou en je gezinssituatie past en dat je er een goed gevoel bij hebt. Deze 10 tips kunnen je helpen bij het maken van je keuze.

Kinderopvang bij Kober

Bij Kober kinderopvang bieden wij je kind een veilige, vertrouwde basis. Een plek waar je kind echt gezien wordt. Waar het alle ruimte krijgt om 'zelf te doen' en zich samen met andere kinderen te ontwikkelen. We hebben een frisse kijk op kinderen en de manier waarop ze opgroeien en leren. Die is bepalend voor ons pedagogogisch handelen

Met zo'n 185 locaties in West-Brabant vind je altijd een Kober locatie bij je in de buurt. We kiezen onze locaties met zorg. Ze zijn altijd volledig afgestemd op en ingericht voor kinderen. Sfeer, veiligheid en voldoende uitdaging vinden we daarbij erg belangrijk. Vaak zitten we in, naast of vlakbij basisscholen. 

We kunnen je veel vertellen, maar het beste kan je het zelf ervaren. Tijdens een rondleiding laten we je daarom graag alles zien. Ook als je kind bij ons naar de opvang komt, geven we je de gelegenheid om samen met je kind een ochtend te komen kijken. Zo kunnen jullie allebei alvast even wennen!

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons serviceteam via serviceteam@kober.nl of 076 504 56 05.

Onze pedagogische visie

Rondleiding aanvragen

Pakketkeuzewijzer

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren